Rrauw Team Challenge

TEAM CHALLENGE

De methode Rrauw bestaat uit een vijftal challenges. Actieve uitdagingen die zich zo min mogelijk in de vergaderzaal afspelen. In de challenges gaat het om observeren, luisteren, confronteren, structureren en accelereren. 

De aanleiding
Je hebt je strategie staan. Je weet welke richting je op wilt met het bedrijf. Je hebt de focus opnieuw bepaald. In deze dag gaan we dit doorvertalen naar het team. 

Wat kun je verwachten? 
Geen lange bijpraatsessies bij de koffie met een laf plakje cake!

De Team Challenge duurt een dag. We beginnen erg vroeg en we wisselen fysieke uitdagingen af met effectieve groepsopdrachten en verbindende teamactiviteiten om ervoor zorgen dat de groep weer als een (zelfstandig) team gaat werken. We spreken af waar de focus en verantwoordelijkheid ligt en maken afspraken over teamdoelstellingen en hoe die als team geborgd kunnen worden.

Een actieve dag waarin persoonlijkheid, teamdynamiek en gezamenlijke verantwoordelijkheid elkaar afwisselen.

De Team Challenge kan worden ingezet als losse challenge om het team effectiever samen te laten werken of als verlengstuk van de Strategy Challenge. In dat laatste geval krijgt het team de uitdrukkelijke opdracht om binnen de gestelde kaders een eigen invulling te geven en verantwoordelijkheid te nemen in de beschreven strategie.

Wat de Rrauw methode uniek maakt? 
De rauwe aanpak. Die schuurt, confronteert en is direct, maar altijd met respect! Je krijgt een teambuildingsdag die iets in gang zet. De groei van zowel het individu, het team als het bedrijf staan hierin centraal. Zo kunnen het team en het bedrijf na de Team Challenge voortborduren op het resultaat van deze dag.

Investeer in je team en de toekomst en boek een Team Challenge!