STRATEGY CHALLENGE

De methode Rrauw bestaat uit een vijftal challenges. Actieve uitdagingen die zich zo min mogelijk in de vergaderzaal afspelen. In de challenges gaat het om observeren, luisteren, confronteren, structureren en accelereren. We hebben de Challenges modulair opgebouwd zodat we stap voor stap een op maat gemaakt traject kunnen doorlopen. 

De Strategy Challenge is gemaakt voor DGA’s, met of zonder MT.

We nemen een dag de tijd om stil te staan bij het fundament van jouw organisatie, en tegelijk ook volop in beweging te komen door hierin keuzes te maken! We gaan heel kritisch kijken naar de richting waarin je beweegt. Wat is eigenlijk jouw bestaansrecht? En is dat groot genoeg in de toekomst? Hoe kan dat worden vergroot? Welke keuzes heb je gemaakt? En welke nog niet? En hoe effectief stuur je op de uitvoering hiervan? Welke opdracht heeft de organisatie gekregen? En welke verantwoordelijkheden nemen ze daarin? Wat heeft prioriteit en wat doen we bewust nog even niet? 

Kortom, een intensieve dag waarin we werken aan helderheid. Helderheid voor jezelf, maar vooral ook helderheid voor jouw mensen. De dag is pas geslaagd als we weten hoe de groei in de toekomst kan worden geborgd.

Wat maakt de Rrauw methode uniek? 
Wij zijn wars van lange rapporten en comfortabele op-de-hei-sessies. Het wordt een praktische dag waarin we het nu gaan verbinden aan het grote plan. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concrete strategie en een stuurbaar plan. Bovenal gaan we versimpelen zodat iedereen begrijpt wat je wilt en er mee aan de slag kunt. Kort en bondig, de hele strategie op één A4-tje, daar houden wij van!


Boek via de button rechts
jouw Strategy Challenge, of neem contact op voor meer informatie.