Rrauw Personal Challenge

 PERSONAL CHALLENGE

De methode Rrauw bestaat uit een vijftal challenges. Actieve uitdagingen die zich zo min mogelijk in de vergaderzaal afspelen. In de challenges gaat het om observeren, luisteren, confronteren, structureren en accelereren. We hebben de Challenges modulair opgebouwd zodat we stap voor stap een op maat gemaakt traject kunnen doorlopen.

Voor de ondernemer
Deze personal Challenge is los van, of in combinatie met de andere challenges te boeken. Het gaat over de ondernemer als persoon. Vertrouwen geven, loslaten en het initiatief laten; het klinkt allemaal een stuk makkelijker dan het is. Zeker als het niet meteen gaat zoals je als DGA hoopt dat het gaat. 

Wat gaan we doen? 
Tijdens de Personal Challenge ga je de confrontatie aan met je eigen weerstanden. Er is aandacht voor de functionele en emotionele impact van de bedrijfsverandering maar zeker ook aandacht voor toekomstige verhoudingen en nieuwe mogelijkheden. De Personal Challenge is een serie van acht 1-op-1 confrontaties waarbij we per keer een specifiek onderwerp onder handen nemen. Kort en bondig, confronterend maar altijd met respect en gericht op groei. Want persoonlijke groei en zakelijke groei gaan hand in hand.

Meer informatie?