Rrauw 90 days challenge

 90 DAYS CHALLENGE

De methode Rrauw bestaat uit een vijftal challenges. Actieve uitdagingen die zich zo min mogelijk in de vergaderzaal afspelen. In de challenges gaat het om observeren, luisteren, confronteren, structureren en accelereren. 

De aanpak
In de Strategy Challenge heb je jouw koers en prioriteiten weer op scherp gezet. In de Team Challenge heeft je team hun focus en teamdoelstellingen bepaald en hoe die geborgd worden. Nu is het tijd een momentum te creëren waarin alles ook echt gaat werken en iedereen zich aan de afspraken gaat houden: the point of no return!

De 90 dagen Challenge helpt je bij het waarmaken van de plannen. De Rrauw coach is drie maanden lang de katalysator van jouw groei. Deze coached, spiegelt, confronteert, jaagt aan en evalueert daar waar nodig is om ervoor te zorgen dat er 90 dagen lang volle focus is op de afspraken die gemaakt zijn. Onze ervaring is wanneer je dat 90 dagen volle bak doet, dan is er altijd iets fundamenteel veranderd! Resultaat dus gegarandeerd! 

Wat de Rrauw methode uniek maakt? 
De rauwe aanpak. Die schuurt, confronteert en is direct, maar altijd met respect! Het ene bedrijf is het andere niet en Rrauw geeft je tijdens deze 90 dagen Challenge wat je nodig hebt om de plannen door te voeren en te groeien.

Ben je nieuwsgierig geworden?